joi, iunie 9

TRAVESTI de Edmond Baudoin pe terasă la Cafe Lente, casa noastră mamă :)



12 pagini mari şi traduse în limba română din minunatul roman grafic pe care mulţi dintre voi îl ştiţi deja: TRAVESTI de Edmond Baudoin, adaptare grafică a romanului Travesti de Mircea Cărtărescu.

TRAVESTI de Edmond Baudoin va apare în noiembrie 2011, în coediţie Humanitas şi Jumătatea plină.

Lansare HARDCOMICS #10 by Sorina Vazelina



VINERI 10 iunie
orele 18.00-23.00
Calea Griviţei 39, Bucureşti (lângă facultatea de artă)


Fata asta cică a muncit 6 luni ca s-o facă, a aşteptat alte 6 luni ca s-o vadă imprimată şi iată încă 6 luni de bonus ca s-o vadă lansată. Pentru răbdarea proverbială a Sorinei Vazelina băgăm mâna-n foc. Pentru a vostră... nu prea.

Deci vă aşteptăm în glorioasa ogradă a fostului magazin TITANIC cu cărţi diverse de la Librăria Jumătatea plină şi limonadă autentică (bere la non-stop-ul de la colţ). DJ Miloş va da PLAY pe o selecţie de casete de asemenea foarte autentice.

Dacă aveţi noroc, poate o veţi întrezări şi pe autoarea Sorina Vazelina care va alerga toată noaptea între lansarea propriei publicaţii şi expoziţia personală de la Fabrica.
Pentru cei care încă nu ştiu, Sorina este autoarea materialelor publicitare ale Nopţii Albe a Galeriilor. Yes, dears!

the author: www.wirestory.blogspot.com
the publisher: www.hardcomics.ro
the associated bookseller: NOI, aici!!!
the advertiser: www.noapteagaleriilor.ro

Danke băieţilor de la Modernism.ro :)

vineri, iunie 3

MIGRATORI ÎN NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR, 10 IUNIE

PRIMUL EVENIMENT
Librăria se mută in Calea Griviţei nr. 39 între orele 20.00-00.00 cu ocazia lansării publicaţiei While We Wait de Sorina Vasilescu, made in Hardcomics.

AL DOILEA EVENIMENT
Pe terasă la Cafe Lente sunteţi invitaţi să citiţi 12 pagini din Travesti de Edmond Baudoin, o adaptare grafică după Mircea Cărtărescu. Paginile sunt traduse în limba română şi anunţă iminenta publicare a romanului grafic într-o coediţie semnată Humanitas şi Editura Jumătatea plină.


Ilustraţie semnată de Sorina Vasilescu, our favorite.

Acum suntem la MNAC, etaj 4 :)