marți, iulie 31

Castigatorii
Cu ocazia Strip-delivery in iunie pe strada Artur Verona si in iulie Club 106 "la motoare" in cadrul puzzle project am organizat(jumatatea plina, CORINTeens si autorul Ciubi) un concurs de completare a unor "blank stripuri"(aici , aici si aici). Au fost premiate cateva cu albumul "club 106" proaspat scos la PrintFriendly...
iar acum lista castigatorilor:

Maria Galea
Cristina Apostol
Nedelea George
exoder ohe
Anghel Andra Cristina
Alex Bucur
Tereza Iovanel
Sickelement Alex Bv
Drop Dead
Raj 0101 Conut Vlad
George Dramaru
Mihai Vartejaru
Belein Reina Rojas
Benescu Cristian GabrielMara Ambrosie
Oana Garb
Bianca Mihai
Lilicuta
Ilinca Cio
Ada Musat
Dana Bucataru
Raul Oprea
noi am anuntat castigatorii, dar daca dintr-un motiv sau altul nu au primit instiintarea, castigatorii sunt rugati sa ne contacteze pentru a intra in posesia premiilor.

sâmbătă, iulie 21

Club 106 la motoare
Dupa "strip delivery" pe strada Artur Verona in iunie suntem gata de editia a 2-a . asa ca...
Alexandru Ciubotariu "Ciubi" , Editura CORINTeens si Asociatia Jumatatea plina vor reproduce pe Terasa "La Motoare" in cadrul Puzzle Project Clubul 106. Acesta este o serie de stripuri BD care au fost intai facute publice pe blogul lui ciubi: http://undergroundbd.blogspot.com/ si au fost vazute de mai multe persoane. Seria s-a transformat intr-un frumos album la editura CORINTeens ...printfriendly no.1. Lansam albumul la Puzzle Project, si va provocam la ping pong si la atelier BD chiar cu autorul acestei serii : alexandru"ciubi" ciubotariu. Aducem o masa de ping-pong si puteti juca un meci (sau mai multe) cu autorul, puteti discuta cu el... si puteti participa la o sesiune de comic strip-uri. Adica: avem 3 stripuri blank pe care sa le completati...si sa le lasati noua....Pt ca: cele mai reusite poante vor fi postate pe blogul lui ciubi si pe blogul concursBD si premiate cu cate un album pe data de 27 iulie. Nu uitati sa treceti datele de contact pe verso. Avem creioane, hartie si tot ce trebuie sa faceti este sa completati aceste stripuri cum va imaginati voi poanta.
terasa "La Motoare" 20 iulie-27 iulie zilnic orele 18 - 20